Cliënt aanmelden

Onze visie

– Onze DWARSE visie –

‘DWARS werkt want onze begeleiders hebben hetzelfde levenspad bewandeld als jij. Ondanks óf juist dankzij alle hobbels zijn zij nu succesvol en willen zij iets teruggeven aan de maatschappij door jou te begeleiden op jouw levenspad’

De begeleiders van DWARS zijn succesvolle mensen uit alle lagen van de samenleving. Mensen die een succesvolle business hebben opgezet of bijvoorbeeld een liefhebbende ouder die vier kinderen heeft grootgebracht. Toch ging dit bij ieder van hen niet zonder slag of stoot want ook heftige gebeurtenissen treffen alle lagen van de samenleving. Nu zij leider zijn geworden over hun eigen leven willen zij iets teruggeven aan de maatschappij. Met liefde nemen zij cliënten van DWARS onder hun hoede om zo een motiverend voorbeeld te zijn en ze te helpen ook hun leven op orde te krijgen.

Iedere ervaringsdeskundige heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen kwetsbaarheden en zijn eigen angsten. Omdat jouw begeleider het lastige levenspad al heeft bewandeld zal het makkelijker worden om jouw verhaal met jouw persoonlijke begeleider te delen. Tijdens het begeleidingstraject staan zij naast jou en nooit tegenover jou, zoals in de reguliere zorg vaak gebeurt. Ze nemen je bij de hand en laten je pas los als je bent waar je wilt zijn. Geen enkele cliënt zien zij als ‘werk’, ze hebben immers hetzelfde doorstaan en helpen jou met liefde op de juiste weg. Jij bent jouw toekomst en samen zullen jullie focussen op waar je naartoe wilt.

– WIJ zijn DWARS –

 

Vragen over een cliënt of wil je zelf meer weten?

Laat van je horen! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact opnemen