Lees alles over ons

Zorgaanbod

DWARS Zorg biedt een uitgebreid zorgaanbod voor cliënten met multicomplexe psychosociale problematiek die op meerdere vlakken hulp nodig hebben. De basis van DWARS Zorg is individuele begeleiding maar ook voor dagbesteding, huishoudelijke hulp en beschermd thuis kunt u bij DWARS Zorg terecht.
DWARS werkt in 5 domeinen: zingeving, mentale gezondheid, lichamelijke gezondheid, sociaal en huishouden/financieel en er wordt gebruik gemaakt van diverse methodes naar gelang de behoefte van de cliënt. Aan de hand van een samen met de cliënt op te stellen zorg/leefplan begeleidt DWARS Zorg de cliënt naar het op orde brengen van zijn leven.

Individuele begeleiding

Jouw begeleider van Dwars gaat door waar de reguliere zorg stopt want jij bent niet alleen je ziektebeeld. Jij bent een mens met dromen en doelen waar je gelukkig van zou worden. Onze taak is om samen met jou in kaart te brengen wat jou gelukkig maakt.

Lees meer

Beschermd thuis

DWARS zorg heeft een aantal gezellige en praktisch ingerichte appartementen in de omgeving van Alkmaar waar cliënten begeleiding met 24-uur bereikbaarheid krijgen terwijl ze in een thuissituatie verblijven.

Lees meer

Dagbesteding

Bij Dwars Zorg werken wij samen aan mooie projecten, knutselen dekt de lading niet. Wij creëren dromen, je ziet iets moois ontstaan. Jij hebt dit gemaakt, jij kan dit namelijk! Neem bijvoorbeeld het ‘pimp onze camper’ project!

Lees meer

Huishoudelijke hulp

Een opgeruimd huis is een opgeruimde geest maar wat als jij niet weet waar je moet beginnen of er de kracht niet voor hebt? Onze ervaren huishoudsters komen je helpen. Heb jij behoefte aan hulp in de huishouding dan komen onze Dwars professionals je graag een handje helpen.

Lees meer