We zijn druk bezig met het vernieuwen van onze website. Het kan daarom zo zijn dat enkele onderdelen nog niet helemaal goed staan.
Cliënt aanmelden

Zorgaanbod

Ambulante begeleiding

Jouw begeleider van Dwars gaat door waar de reguliere zorg stopt want hey, jij bent niet alleen jouw diagnose. Jij bent een mens met dromen en doelen waar je gelukkig van zou worden. Misschien ben je ze nu even kwijt of heb je ze allang begraven. Onze taak is om samen met jou in kaart te brengen wat je gelukkig maakt en samen werken we hier in stapjes naartoe.

Soms zijn de eerste stapjes heel klein, zoals het structureren van je dag. Maar natuurlijk zijn er veel andere dingen waarmee we je kunnen helpen. Net wat jij nodig hebt. En als je niet precies weet wat jij nodig hebt dan nemen we er alle tijd voor om daarachter te komen. Misschien mag je binnenkort in jouw traject al doorstromen naar beschermd wonen.

Onze begeleiders hebben stuk voor stuk een inspirerend levensverhaal. Ook zij hebben grote problemen overwonnen zoals ernstige ziektes, verslavingen met alle gevolgen van dien, verlies, psychische aandoeningen of een periode in je leven dat je het even niet meer weet. Inmiddels zijn zij stuk voor stuk succesvol en zij hebben hun leven op orde. Nu willen zij jou helpen om je leven weer op de rit te krijgen en wie zou dat beter kunnen dan iemand die hetzelfde heeft meegemaakt als jij?

Al ons zorgaanbod

Ontmoet Dwars Zorg

Wij bieden zorg van A tot Z

Aanmelding en intake

Achter jouw verleden zit een mens dat ooit dromen had en je wilt die gaan verwezenlijken. Dit is jouw eerste stap! Als wij jouw aanmelding ontvangen nodigen wij je uit voor een gesprek. Dit gesprek kan plaatsvinden waar jij je prettig voelt. Wij zijn geen behandelaars maar begeleiders en we staan naast jou en niet tegenover jou. Wij werken alleen met ze samen als dat echt nodig is. We verheugen ons op onze eerste kennismaking dus kom op, meld je aan!

Een methode die bij je past

Tijdens de eerste kennismaking hebben we uitgebreid besproken wie wij zijn maar ook waar jij straks als mens wilt staan. Misschien weet je het nog niet precies en daarom werken wij met verschillende methodes om dit samen uit te zoeken. We maken vervolgens in overleg met jou een zorg/leefplan gefocust op jouw doel. Wij nemen graag een kijkje in jouw wereld en samen vinden wij het knopje waardoor jij de regie over je eigen leven terugkrijgt.

Je bent waar je wilt zijn

Je bent waar je wilt zijn: je hebt weer perspectief. Je bent blij maar onzeker want je hebt nog niet genoeg vertrouwen in jezelf.  Inmiddels is de band met jouw begeleider een rotsvast fundament en je kunt hem te allen tijde bellen als je onverhoopt een stapje terug doet. Jouw individuele begeleiding dag wordt gecombineerd met dagbesteding, beschermd thuis of beschermd wonen en onze Dwars professionals laten jou niet los totdat je een stevige basis hebt.