We zijn druk bezig met het vernieuwen van onze website. Het kan daarom zo zijn dat enkele onderdelen nog niet helemaal goed staan.
Cliënt aanmelden

Team

Sybren Richardson

Hi! Mijn naam is Sybren, oprichter van DWARS Zorg.
Het begeleiden van mensen naar hun fysieke of mentale doelen zit er bij mij altijd al in. Tijdens mijn carrière van 20 jaar als personal trainer en later als persoonlijk en zakelijk coach kreeg ik tot drie keer aan toe kanker. Na die derde keer besloot ik, als sportieve familieman en vader van twee jonge kinderen, het roer om te gooien en mijn droom achterna te gaan: het begeleiden van mensen met een zorgindicatie.

In de vier jaar dat ik bij een woonvoorziening werkte, ontwikkelde ik een unieke visie op het begeleiden van GGZ cliënten. Ik creëerde een stappenplan om gedragsverandering te bewerkstelligen bij cliënten met als rode draad: ‘alles wat je nodig hebt zit al in jezelf’. Een persoonlijke band opbouwen met de cliënt is in de reguliere zorg uit den boze, maar bij DWARS is juist de persoonlijke band de basis van het vertrouwen tussen de cliënt en zijn DWARS cliëntbegeleider.

Als jij dit leest omdat jij iemand bent die hulp nodig heeft, weet dan dat de begeleiders van DWARS wel een persoonlijke band met jou aan willen gaan en samen van jouw dromen een succesverhaal willen maken.

Alle teamleden