Lees alles over ons

Zorgaanbod

DWARS Zorg biedt een uitgebreid zorgaanbod voor cliënten met multicomplexe psychosociale problematiek die op meerdere vlakken hulp nodig hebben. De basis van DWARS Zorg is individuele begeleiding maar ook voor dagbesteding, huishoudelijke hulp en beschermd thuis kunt u bij DWARS Zorg terecht.
DWARS Zorg werkt in 5 domeinen: zingeving, mentale gezondheid, lichamelijke gezondheid, sociaal en huishouden/financieel en er wordt gebruik gemaakt van diverse methodes naar gelang de behoefte van de cliënt. Aan de hand van een samen met de cliënt op te stellen zorg/leefplan begeleidt DWARS Zorg de cliënt naar het op orde brengen van zijn leven.

Ambulante begeleiding

Jouw begeleider van Dwars gaat door waar de reguliere zorg stopt want jij bent niet alleen je ziektebeeld. Jij bent een mens met dromen en doelen waar je gelukkig van zou worden. Onze taak is om samen met jou in kaart te brengen wat jou gelukkig maakt.

Lees meer

Dagbesteding

DWARS Zorg biedt begeleiding op het gebied van dagbesteding. De cliënt wordt ondersteund in het vinden van een dagbesteding, dat kan in de vorm van werk of onderwijs zijn. We begeleiden bij het (online) zoeken naar werk/stage of het vinden van informatie over aanbod van opleidingen.

Lees meer

Huishoudelijke hulp

Een opgeruimd huis is een opgeruimde geest maar wat als jij niet weet waar je moet beginnen of er de kracht niet voor hebt? Onze ervaren huishoudsters komen je helpen. Heb jij behoefte aan hulp in de huishouding dan komen onze Dwars professionals je graag een handje helpen.

Lees meer